Милен Цветков е поредният, който съсипа провалената плеймейтка и певица

...
Милен Цветков е поредният, който съсипа провалената плеймейтка и певица
Коментари Харесай

И Милен Цветков Съсипа Ангелинка От Козарско

Милен Цветков е следващият, който унищожи провалената плеймейтка и певица Ангелина от Козарско. В името на няколко почитатели допълнително, тя и тъпкачът й – Йордан Йорданов разгласиха домашно порно.

Това трябваше да бъде мотивът за тяхното посещение в „Часът на Милен Цветков“. Вчера те разгласили оптимално да ги гледат след среднощ в ефира на Нова телевизия.

Вместо пъшкащите жадни за популярност измислени герои обаче, на столчетата против Цветков застанаха журналистката Кристина Патрашкова, пиарката Ани Халваджиян и режисьорът Ник Станчев. Тримата безусловно разкостиха жалките опити на Ангелина и Данчо, разобличавайки тъжните им опити за триумф.

Новината за рокадата  порно героите научили часове преди фотосите на предаването и останали попарени, научи Secret.bg. Екипът решил да не пада толкоз ниско и да не им влиза в сюжета и по тази причина заложили на професионални коментатори, а не жадни за популярност провинциалисти.

Научавайки, че няма да седне пред камерите в телевизионното студио, лабилната Ангелина почнала да крещи и да чупи посуда в квартирата си и даже купичката за храна на котките, с които живее.

АНГЕЛИНА ОТ КОЗАРСКО СТАНА ЗА СМЯХ ЗАРАДИ „КРАДЕНИ“ ПАРЦАЛИ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР