Милан започва кампанията си в Серия А с домакинство на

...
Милан започва кампанията си в Серия А с домакинство на
Коментари Харесай

Милан - Болоня

Милан стартира акцията си в Серия " А " с домакинство на. " Росонерите " изпратиха предходния сезон в невероятна форма и дадоха мотиви за оптимизъм на почитателите си. остана отпред на отбора, макар упованията, че ще бъде сменен от Ралф Рангник, а подписа нов контракт и ще продължи да е огромният водач на миланския гранд.

Болоня се показа устойчиво през предишния сезон и приключи на 12-о място, а в този момент очакванията са за по-предно класиране. ще се изправи против тима, който водеше в интервала 2015-2016 година. Сърбинът имаше здравословни проблеми, като първо пребори левкемия, а по-късно се оправи и с коронвируса, само че към този момент е здрав и амбицциран да започва с позитивен резултат на " ".

На вратата на Милан ще е, а в отбрана ще работят,, и. и ще са двойка вътрешни халфове, пред тях ще играят, Хакан Чалханоолу и, а на върха на офанзивата е Ибрахимович.

Our first league match starting 11, come on lads, let's begin with a bang
I titolari per la nostra prima di. Forza ragazzi!
— AC Milan (@acmilan) Сред запасите остават и новото попълнение. Заради контузии навън от състава на Пиоли са,, и.

Болоня ще започва с един нападател в лицето на ветерана Родриго Паласио. Аржентинецът ще има поддръжката по фланговете на Муса Бароу и Рикардо Орсолини. В средата на терена ще си партнират Николас Домингес, Роберто Сориано и Йерди Шаутен.

| FORMAZIONE

Ecco il nostro 11 per

DAI BOLOGNA
— Bologna Fc 1909 (@BfcOfficialPage) На пейката личат имената на Андреа Поли, Никола Сансоне и Федерико Сантандер.

Серия А 1 кръг, понеделник 21 септември  Милан 21:45предстои  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР