Милан победи Торино с 4:2 в четвърфинален мач за Купата

...
Милан победи Торино с 4:2 в четвърфинален мач за Купата
Коментари Харесай

Милан победи Торино с 4:2 след продължения и е на 1/2-финал за Купата

Милан победи Торино с 4:2 в четвърфинален мач за " Купата на Италия ". Домакините съумяха да изравнят в добавното време и да пречупят противника си в продълженията. Това стана единствено три дни след разгромната загуба на Торино от Аталанта вкъщи с 0:7. Следващият противник на " росонерите " ще бъде първенеца Ювентус.

Джакомо Бонавентура откри в 12-ата минута. В 35-ата минута Глейсон Бремер изравни за " биковете ". Бразилецът беше прецизен още веднъж в 71-ата минута и изведе гостите напред. Хакан Чалханоглу изравни в добавеното време и вкара мача в продължения.

Златан Ибрахимович беше запаса, само че се наложи да влезе в игра в 65-ата минута на мястото на Кжищоф Пьонтек.
 Снимка 463906
Източник:

В продълженията " росонерите " натиснаха крепко. Всичко се реши във втората част. Първо Хакан Чалханоглу вкара второт си попадение в 106-ата минута. 3 минути по-късно Златан Ибрахимович взриви трибуните и обезпечи мечтания полуфинал против Ювентус.

Преди първия съдийски сигнал на " Джузепе Меаца " " росонерите " уважиха баскетболната легенда Коби Брайънт, който почина преди два дни. Коби беше почитател на Милан и довечера играчите на италианския гранд излязоха с черни ленти.

Много от последователите бяха пристигнали с потници с името на Брайънт. На таблото се появи неговият лик, а почитателите опънаха транспарант с надпис: " Почивайте в мир, Коби и Джиана! Завинаги дружно! "
 Снимка 463904
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР