Милан е поредният клуб, който проявава сериозен интерес към крилото

...
Милан е поредният клуб, който проявава сериозен интерес към крилото
Коментари Харесай

Милан иска крило на Виляреал за заместник на Браим Диас

Милан е следващият клуб, който проявава сериозен интерес към крилото на Виляреал Самуел Чъкуезе, оповестява авторитетният италиански публицист Джанлука Ди Марцио. “Росонерите ” интензивно търсят заместител на връщащия се в Реал Мадрид Браим Диас и Чъкуезе е излязал на напред във времето. Нигериецът изигра най-силния сезон в кариерата си и записа 6 гола и 5 асистенции в 37 дуела в Ла Лига за “жълтата подводница ”. Все още не е ясно каква цена ще изискат за един от най-конвертируемите си футболисти от Виляреал, което може да се окаже възможна пречка към договорката.
 Президентът на Милан: В момента не се нуждаем толкоз от Малдини Президентът на Милан: В момента не се нуждаем толкоз от Малдини
Милан претърпя известни земетресения в последните дни, когато бяха уволнени двамата съществени шефове Пауло Малдини и Фредерик Масара, които се занимаваха със спортно-техническата част в клуба. Въпреки това шефовете на “росонерите ” не престават да работят на пазара по вероятно укрепване на отбора, като се чака скоро да бъде приключен транфера на Даичи Камада, който ще пристигна от Айнтрахт (Франкфурт) със свободен трансфер. На “Сан Сиро ” не престават да се надяват, че ще могат да договорят и привличането на Кристиан Пулишич от Челси.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР