Микровълновите фурни от новата серия Slimline имат по-голям вътрешен обем,

...
Микровълновите фурни от новата серия Slimline имат по-голям вътрешен обем,
Коментари Харесай

Panasonic представя микровълнови фурни Slimline и прототип на нова хлебопекарна

Микровълновите фурни от новата серия Slimline имат по-голям вътрешен размер, по-малки габаритни размери, детско меню „ Junior " (при моделите за Великобритания), меню за замразени храни „ Frozen " (при моделите за Германия) и улесняват приготвянето на храната за фамилията с новаторска инверторна технология за по-бързо и отмерено готвене

Прототипът на новата хлебопекарна, наречена Hardcrust (Хрупкава коричка), подготвя апетитен самун, в това число безглутенов

Panasonic с горделивост показва новите си кухненски електроуреди, предопределени за подготвяне на здравословна прясна храна в удобството на вашия дом. Сред тези уреди са пет нови модела микровълнови фурни от серията Slimline, които вършат готвенето елементарен и комфортен развой за заетите фамилии и феновете кулинари. Освен това, за пръв път ще бъде показан първообраз на хлебопекарна, проектирана в Европа и съобразена с усетите на европейските консуматори.

Създаването, шерването и потреблението на здравословна прясна храна е превъзходен метод да накарате вас и вашите близки да почувстват цялостен комфорт, от вътрешната страна на открито, по тази причина даването на уреди, с които е допустимо приготвянето й в изискванията на претрупан метод на живот, е в главната на последните нововъведения на Panasonic.

Малки микровълнови фурни с огромно влияние

Най-новите микровълнови фурни в портфолиото на Panasonic са конструирани, тъй че да окажат огромно въздействие върху приготвянето на храна, като в същото време заемат по-малко място на кухненския плот. Серията микровълнови фурни Slimline се характеризира с стилен дизайн, реализиран посредством пренасяне на вентилатора от задната в горната част на фурната, което разрешава увеличение на вътрешния размер и потребление на по-голяма въртяща се подложка. Благодарение на това, въртящата се подложка при новите модели от серията Slimline е с диаметър 34 см., като самата микровълнова фурна заема с 20% по-малко място на кухненския плот, спрямо предходните модели.

С новите модели се пести освен място на кухненския плот, само че също по този начин време и старания при приготвянето на прясна храна единствено с едно натискане на бутон.

Всеки модел от серията е предопределен за подготвяне на прясна гурме храна с оптимално улеснение, директен резултат от потреблението на инверторна технология. Тази иновация, основана с фамозната японска точност на Panasonic, дава опция за следено, нежно и отмерено подготвяне на храната за по-бързи и качествени резултати. Инверторната технология реализира непрестанен акуратен надзор на мощността, което значи непрекъснато и отмерено готвене - извънредно потребно за родителите, които се нуждаят от затопляне на бебешка храна, или за тези, които се нуждаят от надеждна микровълнова фурна, на която могат да поверят приготвянето на храната, до момента в който не престават ежедневните си действия. Деликатните храни също се готвят оптимално, като се резервират потребните им хранителни субстанции.

Семействата също по този начин могат да се възползват от новото детско меню „ Junior ", внедрено в серията Slimline. Менюто „ Junior " (модели за Англия: NN-CD58J (неръждаема стомана), NN-CT57J (сребрист), NN-CT56J (черен), NN-CT55/54J (бял)) съдържа осем лесни автоматизирани стратегии, особено създадени за бързо готвене в помощ на заетите родители и за добиване на максимума от рецептите за прясна и здравословна храна. Приготвянето на бебешки плодови и зеленчукови пюрета, здравословна закуска за учебно заведение, обичаните на цялото семейство макарони на фурна или палачинки, и размразяването на замразени ястия към този момент няма да ви лишава скъпо време, с помощта на новите микровълнови фурни от серията Slimline.



Станете майстор-пекар вкъщи с новата хлебопекарна Hardcrust

Ароматът на прясно изпечен самун непроменяемо основава чувство за домакински уют, а в този момент тази привилегия ще стане още по-достъпна и допустима, откакто Panasonic показа изцяло нов първообраз хлебопекарни.

Хлебопекарната Hardcrust на Panasonic ще комбинира чувството за домакински уют с удовлетворението от нарязването на прясно изпечен хрупкав самун, подготвен от вас, до момента в който сте на работа, реализирате ежедневните си задания или даже до момента в който спите през нощта.

Вашите фантазии ще се трансфорат в действителност, като създавате, споделяте и се наслаждавате на първокласен домакински самун в комфорта на личната ви кухня. Многобройните стратегии за печене разрешат приготвянето на разнообразни типове свеж самун, подобаващи за всевъзможни мотиви, усети и желания: от безглутенов самун до личен конфитюр.

Създаването на личен самун с едно натискане на бутон има своите преимущества. Можете да контролирате продуктите, които се употребяват, с цел да водите по-здравословния метод на живот - като да вземем за пример, да намалите захарта, съдържаща се в хляба, който купувате. Освен това, за цялостния ви комфорт, стресът от месенето и втасването на тестото е изцяло отстранен.

Новата хлебопекарна ще се предлага на пазара от есента на 2018 година с съвременен и грациозен дизайн в два цвята (черно и бяло), идеално съчетаващ се със актуалния кухненски интериор.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР