Мика Стоичкова вече по нищо не отстъпва на родните плеймейтки

...
Мика Стоичкова вече по нищо не отстъпва на родните плеймейтки
Коментари Харесай

И щерката на Стоичков напълни деколте със силиконови бомби

Мика Стоичкова към този момент по нищо не отстъпва на родните плеймейтки и също като тях е едни гърди и една уста напред. Щерката на футболната ни легенда Христо Стоичков си е поставила силикон в бюста. Не е ясно дали 33-годишната Михаела се е доверила на български доктор, или пък е предпочела да легне под ножа в чужбина. Само до преди година Стоичкова бе плоска като дъска, а през днешния ден решително пъчи силиконови бомби, които най-вероятно са към 300-350 кубика, тъй като не е поставила прекомерно огромен бюст.

Младото момиче очевидно е имало комплекси за това, че не е талантлива, и е решила да се тунингова като фолк певица. Звездната наследница е на почивка в Тулум, Мексико, откъдето показа фотоси в обществените мрежи. Мика разгласява фото по бански, като с фрагмента показва новите си форми и бързо натрупа хиляди лайкове, най-вече от мъже, написа в. „ Уикенд ”.

 От няколко години насам дъщерята на носителя на „ Златна топка ” не стопира да се подлага на всевъзможни интервенции за разкрасяване, подмладяване и да прави устните си все по-големи. Голямата дъщеря на футболната легенда към този момент има джуки, които могат да конкурират по величина тези на Мара Отварачката. В последно време Михаела стана по-активна в инстаграм, а измежду фотосите, които разгласява, има и много разголени. Наскоро дъщерята на Христо Стоичков изгря в сръбско издание, което я коронова като  

 
      Вижте тази обява в Instagram.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР