Михаела Маринова е двойничка на една от най-красивите футболистки в

...
Михаела Маринова е двойничка на една от най-красивите футболистки в
Коментари Харесай

Като две капки вода! Михаела Маринова копие на футболистка

Михаела Маринова е двойничка на една от най-красивите футболистки в света -  Косоваре Аслани . Певицата е цялостно копие на нападателката на „ Реал " (Мадрид). Приликата сред родната изпълнителката и шведската националка е толкоз поразителна, че в случай че Маринова би трябвало да я имитира в „ Капките ", гримьорите на шоуто не бива да я пипат и общо.

Лицата на двете са безусловно идентични. Цветът на косите и прическите са идентични, което още повече прави Маринова и звездата на „ Реал " като близначки. Шведката, която е с косоварски корени, е единствено със сантиметър по-висока от надарената ни певица. Разликата им, която обаче не е забележима, е във възрастта. Маринова е на 23 години. А Аслани е с 9 по-голяма. Красивата спортистка неведнъж влиза в класациите за най-сексапилни футболистки по света. Заради произхода си Косоваре е считана за женската версия на легендата на Швеция и европейския футбол Златан Ибрахимович. Нападателят на „ Милан " също има балкански корени както и Аслани .

Футболистката самоуверено следва и богата кариера на сънародника си. Косоваре е носила екипите на грандове като „ Манчестър Сити ", ПСж, а в този момент и на „ Реал " (Мадрид).

Само преди два дни Маринова отпразнува своя рожден ден. Мишето означи празника с гръмък ваучър в столично заведение. До нея неразделно бе половинката й футболистът Александър Дюлгеров, написа „ България Днес “.

Двамата са дружно от съвсем две години. А неотдавна участничката „ Капките ” сподели, че строят къща, където да свият любовно гнездо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР