Михаел Шумахер спечели седем световни титли във Формула 1. Той

...
Михаел Шумахер спечели седем световни титли във Формула 1. Той
Коментари Харесай

Появи се нова информация за здравословното състояние на Михаел Шумахер

Михаел Шумахер завоюва седем международни трофеи във Формула 1. Той имаше върхове, надминати единствено от Люис Хамилтън през последните сезони. Катастрофа, претърпяна през 2013 година, обаче извади едно от най-големите имена в международния авто спорт от дейния живот. Оттогава напрежението витае към здравословното положение на 54-годишния немец, който не се е появявал обществено след ски рухване при фамилна почивка, няколко животоспасяващи интервенции и цялостна тайнственост към фамилния живот на германеца.

Периодично другари на фамилията на Шумахер, които живееха със седемкратния първенец в пика на кариерата му във Формула 1, разясняват здравословното му положение, само че без да дават детайлности, защитавайки интереса на брачната половинка на водача Корина Бетш, която избира дискретността. Един от дребното, които поддържат връзка с членовете на фамилията, е Жан Тод, някогашен президент на Международната автомобилна федерация (FIA) и някогашен началник на Ferrari, екипът, в който Шумахер работи.

На 29 декември 2013 година Шумахер претърпя случай, до момента в който караше ски на станция Мерибел във Френските Алпи. Германецът е бил в необозначен рисков сектор сред две писти. Той е бил с каска, само че удари главата си и получи тежка контузия, която го остави в кома месеци наред.

През юни 2014 година някогашният водач се разсъни от кома и беше изместен в друга болница, напускайки Гренобъл в посока Лозана, Швейцария. През септември същата година Шумахер напусна болничното заведение, с цел да продължи лекуването си в дома си на Женевското езеро, Швейцария, където е основано интензивно поделение.

Без детайлности за лекарите, които го лекуват, и членове на фамилията, за Шумахер започнаха да се грижат брачната половинка му и медицински екип. Винаги имаше вяра за възобновяване му. Имаше упования фамилията на германеца да се реалокира в Майорка, Испания, само че това не се случи.

През 2019 година Шумахер беше отведен в Париж, френската столица, за пробно лекуване със стволови кафези. Но нямаше информация за позитивни резултати. Той е безсънен, диша без помощта на машини, само че не може да поддържа връзка. Като състезател тялото му беше добре квалифицирано. Шумахер е млад, той е на 54 години.

Синът на водача Мик Шумахер, авариен водач на Мерцедес през сегашния сезон във Формула 1, също не разяснява здравословното положение на татко си. Наскоро Тод съобщи, че е гледал някои надпревари с Михаел. Тази седмица ирландецът Еди Джордан разкри някои детайлности от всекидневието на Корина. Шумахер живее в изкуствена кома от юни 2014 година Според Джордан, който е непосредствен до брачната половинка на водача, тя води живот, сходен на този на " пандизчия ", като се посвещава напълно на брачна половинка си.

" Минаха съвсем 10 години и Корина не може да отиде на празненство, да обядва на открито. Тя е като пандизчия, тъй като всички желаят да приказват с нея за Михаел и не е нужно да й се припомня за това всяка минута ", сподели предприемачът, който през днешния ден работи като коментатор във Формула 1, в изявление за английския вестник The Sun.

Един от дребното пъти, когато Корина приказва пред обществеността, беше в документалния филм на Netflix " Шумахер ", в който тя дава вълнуващо изказване за здравословното положение на брачна половинка си. " Михаел липсва на всички, само че той е тук. Различен, само че той е тук и това ни дава мощ съгласно мен. " В оскъдната информация представители на фамилията споделиха, че Шумахер постепенно се възвръща. Пиетро Ферари, наследник на притежателя на италианския тим, един път сподели, че немският водач не може да поддържа връзка.

Приятелите, които постоянно посещават къщата или имат някаква информация, избират да почитат молбите на Корина за поверителност. Тя постоянно почита приятелите на брачна половинка си от F1, като водачи и шефове на тимове, само че в никакъв случай не е отваряла дома си, с цел да видят Михаел, написа уеб сайтът estadao.com.br, представен от вестник " Труд ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР