Мигел Алмирон безспорно е един от най-добрите футболисти на Нюкасъл.

...
Мигел Алмирон безспорно е един от най-добрите футболисти на Нюкасъл.
Коментари Харесай

Звездата на Нюкасъл: Щастлив съм, че вече тренираме

Мигел Алмирон несъмнено е един от най-хубавите футболисти на Нюкасъл. След като през вчерашния ден стана ясно, че висшата лига се завръща на 17-и юни, парагвайският национал даде дълго изявление пред формалния уебсайт на „ свраките “.

Парагваецът не пропусна да изрази своята огромна обич към почитателите на тима, като съобщи, че те ще липсват най-вече след рестарта на най-силното състезание в света.

„ Чувствам се доста добре. Този интервал без футбол бе сложен за нас, това бяха извънредно тежки 3 месеца. За благополучие аз съм добре и възприятието е прелестно още веднъж да упражняваме дружно. Да видиш съотборниците си след толкоз време е необикновено чувство, взети са нужните ограничения за съблюдаване на отдалеченост и аз съм изцяло спокоен ", стартира офанзивният състезател.

"Футболът се завръща, а това няма по какъв начин да не ме радва. Във времето на карантина непрекъснато си бях у дома, всеки от нас се готви по самостоятелна стратегия, само че тренировките, живият контакт докосването на топката, в този момент още повече ценим тези на пръв взор дребни неща. Доволен съм, че съумях да следя и няколко мача от първа и втора Бундеслига, несъмнено това ми се отрази добре. Когато сезонът се възобнови, ще бъде доста тежко, би трябвало да го признаем. Нашите почитатели няма да са на стадиона, с цел да ни поддържат, това ще окаже голямо въздействие, сигурен съм. Ние сме длъжни да се съобразим с актуалните условия и просто ще търсим най-хубавото във всеки мач. Искаме да зарадваме хората и да накараме почитателите на Нюкасъл да се гордеят с нас “, разяснява водещият голмайстор на „ свраките “ през този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР