Microsoft определено е една от компаниите с най-забележителна маркетингова политика.

...
Microsoft определено е една от компаниите с най-забележителна маркетингова политика.
Коментари Харесай

Microsoft рекламира Surface с играчи от NFL

Microsoft несъмнено е една от фирмите с най-забележителна маркетингова политика. Технологичният колос постоянно е имал своите ексцентрични способи да популяризира услугите си, а още веднъж е потърсил подобен за последните устройства от серията Surface.
От Microsoft ще употребяват професионални футболисти от Националната футболна лига (NFL). Атлетите ще показват най-много Surface Pro 6 и Surface Laptop 2. Освен това в рекламните клипове ще попадат и предстоящите скоро на пазара слушалки Surface Headphones.

Серията реклами носи името “Side Hustles ”. Сред звездите, които вземат участие, са Мелвин Инграм, Лари Фицджералд и Алвин Камара. В новите видеа звездите по американски футбол демонстрират по какъв начин употребяват устройствата и кое е в максимален плюс за тях. Припомняме, че още през януари Фицджералд се изявяваше като рекламно лице на Microsoft.

Основната концепция на софтуерния колос е да усили известността на серията. Експерти показват още, че съгласно тях Microsoft ще опита да втълпи измежду потребителите концепцията, че продуктът приказва за тях самите и демонстрира що за хора са.







Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР