Microsoft обещава ъпдейтът да подобри потребителското изживяванеНови функции и подобрения

...
Microsoft обещава ъпдейтът да подобри потребителското изживяванеНови функции и подобрения
Коментари Харесай

Пето голямо обновление на Windows 10 през октомври

Microsoft дава обещание ъпдейтът да усъвършенства потребителското преживяване

Нови функционалности и усъвършенствания за съвсем 700 милиона устройства под ръководство на Windows 10 даде обещание вицепрезидентът на Microsoft Ерин Чапъл

Следващото огромно обновяване на операционната система Windows 10 ще излезе през октомври, заяви Microsoft по време на ревюто за потребителска електроника IFA 2018 в Берлин.

Актуализацията, известна до момента като Windows 10 Redstone 5, ще стигне до потребителите под името Windows 10 October 2018 Update. Очаква се Microsoft да разкрие детайлности за обновлението в околните седмици.

В момента екипът на Windows приключва работата на следващия огромен ъпдейт на Windows 10. Според предварителните информации, версията ще предложи API DirectX Raytracing (DXR) в границите на DirectX 12, който ще усъвършенства потребителското преживяване при игри и 3D приложения.

Лаконичното изказване на вицепрезидента на Microsoft Ерин Чапъл гласи, че Windows 10 October 2018 Update ще предложи нови функционалности и усъвършенствания за съвсем 700 милиона устройства под ръководство на Windows 10, които ще оказват помощ на хората оптимално дейно да употребяват своето време.

Според обява в WindowsCentral, финалният RTM пакет на Windows 10 версия 1809 е плануван за стартиране на 25 септември. Участниците в програмата за тестване Windows Inside могат да получат RC пакета още на 14 септември, а след премахване на откритите неточности се чака да излезе окончателната RTM версия.
още по тематиката
Разработващият екип на Microsoft към този момент насочва напъните си към идната огромна версия на операционната система с кодово име 19H1, която се чака да излезе напролет на 2019 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР