Microsoft ще представи финалната версия на Windows 11 на 5

...
Microsoft ще представи финалната версия на Windows 11 на 5
Коментари Харесай

Ето как да проверите дали компютърът ви е съвместим с Windows 11

Microsoft ще представи финалната версия на Windows 11 на 5 октомври и очаквано голяма част от хората ще я инсталират на своите устройства още на същия ден. Именно поради това от Microsoft се презастраховаха и от вчера направиха приложението PC Health Check достъпно за изтегляне отново.

След като инсталирате това приложение, то ще ви покаже дали вашият компютър покрива минималните изисквания на Windows 11 и ако това не е така, ще ви покаже, кои от тях не отговарят на параметрите, зададени от Microsoft.



Все пак има малка уловка, която може да ви позволи да инсталирате Windows 11, дори на устройство, което не покрива всички изисквания. Новият Windows не се разбира добре с някои от по-старите процесори и е напълно възможно приложението да покаже, че процесорът не е подходящ, а в реалността той да няма никакъв проблем с операционната система.

В такъв случай при инсталиране на Windows 11 най-вероятно ще ви излезе прозорец в който да се съгласите, че може да не получавате ъпдейти и това може да наруши гаранцията на вашето устройство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР