Michael Buble отмени концерта си в България. Канадският изпълнител трябваше

...
Michael Buble отмени концерта си в България. Канадският изпълнител трябваше
Коментари Харесай

Michael Buble отмени концерта си в България

 Michael Buble анулира концерта си в България. Канадският реализатор трябваше да пее в Арена Армеец София на 14 септември. Организаторът на концерта у нас Нукоуст Консъртс ЕООД оповестява, че събитието няма да се състои " заради механически и логистични проблеми, и условия отвън контрола на актьора и мениджмънта му ". Очаквало се Michael Buble да пристигна у нас следващата година.

Фенове на канадеца настояват, че от всички концерти на Michael Buble това лято е анулиран единствено този в София, което предизвика редица въпроси. Меломаните означават, че имало малко продадени билети и допускат, че неналичието на интерес от българската аудитория е поради доста по-високата от нормалната за множеството концерти цена. 

Организаторите от SME оповестяват, че всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати, а сумите по тях възобновени от 22 юли 2019 до 22 декември 2019 година в партньорската мрежа на " Ивентим “. Сумата ще може да бъде възобновена в съответния обект, от който е взет билетът.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени персонално в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в границите на 7 работни дни всеки клиент ще получи назад цялостната сума.

В случай на заплащане посредством натрапен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща незабавно при връщане на билетите в централния офис на " Ивентим “ на посочения нагоре адрес. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР