Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината

...
Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината
Коментари Харесай

Миа Халифа, порното и колко е спечелила от него

Миа Халифа е някогашна порно актриса, за която евентуално половината от мъжете (не само) са чували. Другата половина просто не си признават, че са осведомени с кариерата ѝ.

Все отново, за всички, които по някакви аргументи са в незнание, дано кажем, че Миа Халифа е американка с ливански корени, която има няколко кино лентата за възрастни. И въпреки че кариерата ѝ продължи към три месеца, тя се трансформира в една от най-големите звезди в промишлеността.

Защо тогава се отхвърли ли? Една от аргументите е, че получи смъртни закани от джихaдиcткa формация, защото в един от филмите носи хиджaб.

Вчера, 13 август, Миа Халифа разкри пред The Sun някои детайлности за бъдещите си проекти - за живота, за кариерата, за фантазиите си. Оказва се, че младата дама постоянно е желала да бъде състезателен коментатор. Затова и счита да се посвети на тази специалност.

Но това нещо от диалога и с The Sun, за което всички се хващат, е какъв брой в действителност е получавала, с цел да се фотография във филми за възрастни.

" Хората мислят, че се съм направила милиони от порното, само че истината е, че изкарах общо към 12 хиляди $. "

И ние чакахме нещо по-солидно като сума, само че... подобен е животът. Явно такава е и порно промишлеността.

Миа разкрива също, че откакто се е отказала от това си занятие, е изпитала голяма компликация при намирането на естествена работа. Донякъде разбираме работодателите. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР