Метростанция „Хаджи Димитър“ остава затворена, все още за неопределено време.

...
Метростанция „Хаджи Димитър“ остава затворена, все още за неопределено време.
Коментари Харесай

Седмици ще продължи ремонтът на метростанция „Хаджи Димитър“


Метростанция „ Хаджи Димитър “ остава затворена, към момента за неопределен срок. Ремонтът, става известно, няма да е бърз. Част от релсите би трябвало да се демонтират. Това стана ясно от думите на шефа на „ Метрополитен “ инж. Стоян Братоев, който тази заран бе на мястото на повредата, която породи през вчерашния ден. Има надигане на релсите, само че повода още се прецизира.

Обслужването на пасажерите в сектора от станция „ Театрална “ до „ Хаджи Димитър “ по новия метродиаметър се прави с автобусен превоз.

Още нощес Братоев разяснява, че причина е натиск на релсите, от което е последвало надигане, само че повода не е ясна. Междувременно общински съветници поскаха изключително съвещание на транспортната комисия към Столичния общински съвет.

От общината осведомиха тази заран, че пасажерите сред двете метростанции се извозват с рейсове. Те се движат с маршрут – от спирка „ Театър София “ на ул. “Професор М.Бичев “, по бул. “Данаил Николаев “, гара „ Подуене “, по ул. “Боян Магесник “, под ж.п.моста на гара Подуене, по ул. “Ал. Екзарх “, по ул. “Тодорини кукли “, по бул. “Владимир Вазов “ до автобусна спирка метростанция „ Хаджи Димитър “, по ул. “Черковна “, надясно по бул. “Мадрид “ и до спирка “Театър София “ на ул. “Проф. М.Бичев “. Автобусите ще стопират и на спирка ул. “Тодорини кукли “ по линия 120 в посока бул. “Вл.Вазов “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР