МЕТРО България откри първия си обновен франчайз обект в България

...
МЕТРО България откри първия си обновен франчайз обект в България
Коментари Харесай

МЕТРО с амбиция да стане №1 у нас

МЕТРО България откри първия си освежен франчайз обект в България под името " Моят магазин " в центъра на Своге, оповестиха от комерсиалната верига.

До есента МЕТРО ще отвори и втори пилотен обект с марката " Моят магазин ", след което от октомври възнамерява да даде началото на агресия на франчайз мрежата от търговци с упоритостта до 2026 година тя да се трансформира в най-голямата по рода си в страната.

" Oт есента на тази календарна година планираме да стартираме плавна агресия на национално равнище. В момента сме в планова фаза на плана и проектите за съответно разгръщане предстоят да бъдат оповестени ", разясниха бъдещите си проекти пред money.bg от МЕТРО. Като обясниха, че

вторият пилотен магазин се възнамерява да бъде открит във Велинград през лятото на тази година.

Програмата е един от главните планове на компанията, включен в нейната тактика - софт франчайз модел, който да сплотява самостоятелни търговци под марката " Моят магазин ". Тя беше стартирана от МЕТРО България преди повече от 10 години.

Моделът е създаден във всеки един от аспектите му - клиентите ще открият актуализирана визия, селекциониран подбор, ценови модел, който разрешава на сътрудниците
Всичко за Вашата сватба
да бъдат съперници, лоялна стратегия, наръчници за систематизиране на комерсиалната повърхност и атрактивни промоции. По-конкретно става въпрос за устойчив b2b2c бизнес модел (бизнес към бизнес и бизнес към потребители), който ще разрешава на търговците да предложат по-привлекателно потребителско преживяване и да бъдат по-печеливши. Концепцията на модела е приспособена към изискванията в България.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg