Металообработващ завод във видинското село Ружинци е първото българско предприятие,

...
Металообработващ завод във видинското село Ружинци е първото българско предприятие,
Коментари Харесай

Завод във Видинско бе обявен за продажба в биткойн

Металообработващ цех във видинското село Ружинци е първото българско дружество, оповестено публично за продажба против биткойн.
Предложението е на притежателя Юлиана Костова, която влага в криптовалути и която има бизнес в областта на парцелите и туризма, сред които и хидропаркът "Вятърните мелници " до Горна Малина, заяви "Капитал Daily ".
Търсената от нея цена за 92.53% от акциите на "Завод за железни структури " (ЗМК) е еквивалентът на 495 хиляди евро, като с изключение на биткойн се одобряват също етериум или монеро. По цена на биткойна от вторник цената на предприятието е 34 биткойна, пресмята изданието.
Самото дружество създава стълбове за електропреносната мрежа, само че от две години не работи заради липса на търсене от страна на електроразпределителните сдружения. Според Костова активите са непокътнати и заводът може да възобнови произвеждане незабавно, стига да се откри покупател, който е по едно и също време вложител в криптовалути и търси сходна договорка.
Обявената цена от 495 хиляди евро по думите на Костова е много под направената външна оценка, която е за 1.15 млн. евро. "Когато нещо стои и не работи, няма смисъл да се държи висока цена ", разяснява притежателят. Според нея парцелът е подобаващ за най-различни производства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР