Meta предупреждава за сериозни времена“ и се подготвя за по-слаба

...
Meta предупреждава за сериозни времена“ и се подготвя за по-слаба
Коментари Харесай

Meta се подготвя за по-слаба втора половина на 2022 г.

Meta предизвестява за „ съществени времена “ и се приготвя за по-слаба втора половина на 2022 година, сочи вътрешен мейл, публикуван до чиновниците. Той идва от основния продуктов шеф Крис Кокс и обрисува целите на компанията и провокациите пред нейния бизнес в бъдеще.

Той акцентира, че живеем в съществени времена и насрещните ветрове са жестоки. „ Трябва да работим безкомпромисно в изискванията на по-бавен напредък, а екипите не би трябвало да чакат голям приток на нови инженери и бюджети. “, написа Кокс

Най-голямото предизвикателство за приходите идва от измененията в поверителността, засягащи рекламния бизнес на Meta и макроикономическия напън. Кокс споделя, че обезпечаването на доходи от Reels, късото видео копие на TikTok на компанията, „ допустимо най-бързо “ е основен приоритет.

Той също по този начин излага шест области, в които съгласно него Фейсбук би трябвало да задълбочи вложенията си. Те включват артикули на метавселената; неестествен интелект; съобщения; монетизация; и да съображения с новите условия за дискретност. Кокс споделя, че екипите ще би трябвало да „ приоритизират по-безмилостно “ без помощта на нов личен състав или бюджети.

Мета към този момент беше споделил на чиновниците, че следва закъснение. През май компанията замрази наемането на чиновници в редица екипи, в това число екипи, работещи върху артикули за извършване на покупки и видео чат. Акциите на компанията се сринаха през последните пет месеца, защото вложителите се тревожат за закъснение на растежа и скъпи вложения, които може да отнеме години, с цел да се изплатят. Мета няма коментар за тази история.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР