Местни избори 2019 Новите кметове“ по NOVA на 27 октомври

...
Местни избори 2019 Новите кметове“ по NOVA на 27 октомври
Коментари Харесай

„Новите кметове“ по NOVA на 27 октомври

Местни избори 2019 „ Новите кметове “ по NOVA на 27 октомври Над 14 ефирни часа, директни включвания от над 20 местоположения и данни от две социологически организации в изборния ден 23 октомври 2019, 13:14  „ Новите кметове “ по NOVA на 27 октомври Източник: NOVA
овече от 14 ефирни часа NOVA посвещава на най-важното от деня на вота в цялата страна. Журналистите на медията ще наблюдават развоя от оспорваната борба по време на кметските избори на 27 октомври. Те ще се включат директно от над 20 от най-горещите точки в България, с цел да осведомят феновете за протичащото се в страната.

Стартът в телевизионния ефир ще даде водещата Мирослава Иванова в 7.00 ч. в специфичното студио „ СЪБУДИ съдебна експертиза И ГЛАСУВАЙ “. Предаването ще наблюдава най-интересните моменти от началото на изборния ден. То ще продължи до обедната емисия вести, която ще предложи на феновете едночасов обзор на борбата на претенденти за кметове досега.

В 15.30 ч. стартира „ Избери! Неделята на NOVA “ с Мая Костадинова, която ще се срещне с политолози, социолози, публицисти и известни персони от шоу-бизнеса в България. Публицистичният формат ще покаже и известни лица на малкия екран в друга светлина, обвързвана с тяхната гражданска интензивност.

Броени часове преди края на гласуването феновете ще могат да проследят първата част от изборното студио „ Новите кметове “ от 18.00 ч. Водещи от студиото на NOVA са Аделина Радева и Виктор Николаев, а Николай Дойнов ще показва прогнозните резултати в електоралния център на NOVA. От изнесени студиа във Варна, Пловдив и Русе публицистите Даниела Тренчева, Христо Калоферов и Мартина Ганчева ще покажат настоящата изборна обстановка в страната.

Втората част на изборното студио започва след централната емисия вести в 19.45 ч., и ще продължи до среднощ. В него ще бъдат предадени онлайн първите мнения от политическите централи, а социолози и политолози експертно ще разясняват резултатите от вота. NOVA ще показа резултатите от социологическите изследвания на одобрените организации „ Gallup International “ и „ TREND “.

Кои ще бъдат новите кметове на България – вижте единствено по NOVA на 27 октомври.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Процентът за осъвременяване на пенсиите не е финален  1 В коя страна е най-добре да се пенсионирате  1 Фейсбук дава 1 милиарда $ за жилища за небогати  1 Подуправителят на Българска народна банка: Ниските лихви раждат зомби компании --> Пaрите ни  Процентът за осъвременяване на пенсиите не е финален Процентът за осъвременяване на пенсиите не е финален  В коя страна е най-добре да се пенсионирате В коя страна е най-добре да се пенсионирате  Фейсбук дава 1 милиарда $ за жилища за небогати Фейсбук дава 1 милиарда $ за жилища за небогати  Подуправителят на Българска народна банка: Ниските лихви раждат зомби компании Подуправителят на Българска народна банка: Ниските лихви раждат зомби компании Не пропускай  Европейска комисия предлага: Пада мониторингът за България, за Румъния - не Европейска комисия предлага: Пада мониторингът за България, за Румъния - не  <br> <strong> Радев </strong> с фрак, <strong> Деси </strong> с шармантна рокля при императора <br>
Радев с фрак, Деси с шармантна рокля при императора
 <br> Защо кралят на Тайланд  <strong> наказа втората си съпруга  </strong> <br>
Защо кралят на Тайланд  наказа втората си съпруга 
 <br> Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен Ен <br>
Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен Ен
Последни  <p>Над 14 ефирни часа в изборния ден</p> Над 14 ефирни часа в изборния ден  <p>Експерт: <strong>Радеви</strong> изглеждаха <strong>по-добре</strong> от кралските двойки</p> Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Мевлют Чавушоглу и Сергей Лавров " Анадолската организация ": Турската интервенция в Сирия е...  Ужас в Англия – 39 убити в камион, пристигнал от България Ужас в Англия – 39 убити в камион, пристигнал от България  Маринов: Явно обвиненият е Европейската комисия Маринов: Явно обвиненият е Европейската комисия  Бойко Борисов Борисов: Докладът на Европейска комисия е добра вест, само че отново не сме...  <p><strong>16-часов пост и сок от целина за премия:</strong> Режимът на Дженифър Анистън</p> 16-часов пост и сок от целина за премия: Режимът на...  Николай Димитров Задържаха кмета на Несебър, повдигнаха му обвинявания  Историческият мост в Мостар Български фотографи в ранглиста на най-хубавите на Си Ен...  <p>След 2 победи, <strong>Наско напусна сам</strong> &bdquo;Игри на волята&ldquo;</p> След 2 победи, Наско напусна самичък „ Игри на...  <p><strong>10 билки,</strong> които ще ви оказват помощ в <strong>отслабването</strong></p> 10 билки, които ще ви оказват помощ в отслабването  Теменужка Петкова "Булгартрансгаз " платила задатък от 250 млн. за...  <p><strong>Шарън Стоун:</strong> Не получавах функции, мъжете не излизаха с мен</p> Шарън Стоун: Не получавах функции, мъжете не излизаха с мен  Чудовищна бюрократична игра със ориста на дете Чудовищна бюрократична игра със ориста на дете  Марк Зукърбърг Съединени американски щати ще е финансов водач поради Libra, счита Зукъбърг  Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране...  <p><strong><span style= Райън Рейнолдс на 43! Талант, комизъм и сексапил  Фолксваген " Фолксваген " не търси друго място за новия си цех  <p>Магическата формула на BMW 530e (тест драйв)</p> Магическата формула на BMW 530e (тест драйв)  " Съседната страна " - по този начин приказват в Атина за Северна... Всичко от през днешния ден Виц на деня Алпинист пълзи по отвесна стена, пъхти нагоре сантиметър по сантиметър. Точно преди върха на едно малко ръбче се е хванал някакъв йога. Виси на дясната си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Никол Шерцингер сподели къщата си (ВИДЕО)  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ Водещи вести  Ужас в Англия – 39 убити в камион, пристигнал от България Ужас в Англия – 39 убити в камион, пристигнал от България  Николай Димитров Задържаха кмета на Несебър, повдигнаха му обвинявания  Бойко Борисов Борисов: Докладът на Европейска комисия е добра вест, само че отново не сме идеални  Маринов: Явно обвиненият е Европейската комисия Маринов: Явно обвиненият е Европейската комисия  Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена Протест, откакто съд махна 10 година за зверско ликвидиране на жена  <p>5 места в <strong>България</strong>, за които <strong>не знаете </strong>(СНИМКИ)</p> 5 невероятни места в България, за които не допускате, че съществуват  <p><strong>Шарън Стоун:</strong> Не получавах функции, мъжете не излизаха с мен</p> 27 година след " Първичен инстинкт ": Шарън Стоун е все по този начин секси и красива  <p>Експерт: <strong>Радеви</strong> изглеждаха <strong>по-добре</strong> от кралските двойки</p> Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  <p><strong>10 билки,</strong> които ще ви оказват помощ в <strong>отслабването</strong></p> 10 билки, които ще ви оказват помощ в битката против непотребните килограми  <p><strong>16-часов пост и сок от целина за премия:</strong> Режимът на Дженифър Анистън</p> 16-часов пост и сок от целина за премия: Режимът на Дженифър Анистън  <p>Магическата формула на BMW 530e (тест драйв)</p> Междинната стъпка по пътя към цялостна електрификация: BMW 530e (тест драйв)  Мевлют Чавушоглу и Сергей Лавров " Анадолската организация ": Турската интервенция в Сирия е спряна  <p>След 2 победи, <strong>Наско напусна сам</strong> &bdquo;Игри на волята&ldquo;</p> След 2 победи, Наско напусна самичък „ Игри на волята “  Теменужка Петкова Теменужка Петкова: " Булгартрансгаз " заплати задатък от 250 млн. за " Балкански поток "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР