Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и

...
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и
Коментари Харесай

Плуване, йога и изкуства в детската лятна академия на Асеновград

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни (МКБППМН) към община Асеновград, взаимно с Градска библиотека " Паисий Хилендарски ", още веднъж провеждат летни занимания за най-малките.
 
Форматът " Шарена почивка " продължава с нови провокации за малчуганите на възраст от 7 година до 13 година Заниманията се организират в продължение на два месеца - от 1-ви юли до 30-ти август. Записването стартира от 12.06.23 година (понеделник). Лятната академия за деца в Асеновград е изцяло безвъзмездна.
 
Активностите в тазгодишната " Шарена почивка " са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 12.06.23 година до 26.06.23 година, в това число, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, ситуиран на ул. " Цар Иван Асен II " №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образци на документите за записване могат да се изтеглят от този линк.
 
Всяко дете има право да избере до две действия. Класирането в групите по занимания ще се прави по реда на подаване на заявките, като резултатите ще бъдат оповестени на уеб страницата на община Асеновград. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 - Божидар Носиков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР