Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна

...
Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна
Коментари Харесай

Последната жена на Милен Цветков се изповяда

Месец след трагичната гибел на журналиста Милен Цветков неговата последна другарка Милена изля тъгата си с трагична обява в обществените мрежи.

Нумероложката, с която тв водещият се среща преди 2 години, откакто я кани да гостува в неговото предаване, е потънала в тъга и към момента не може да се съвземе от тежката загуба на обичания си човек. „ Бяхме сключили безгласен контракт. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах. Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, само че, уви. Безсмислено е. Бяхме като двама души, водени от едно и също предпочитание, като двама човеци с един-единствен разум, като две същества с общо тяло. Изведнъж настъпи самотност, паника, тишина...

Дали не е претърпял акцидент, до момента в който разсеяно съм гледала настрана? Страхът, че се е изгубил, и паниката, че е в неволя, отстъпват пред друго възприятие. Ами в случай че е решил да продължи пътуването без мен? След известно време съзнавам, че колкото и да го очаквам, той в никакъв случай няма да се върне. Поне не на това място. Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, само че той сякаш се е трансформирал в тресавище.

На няколко метра пред мен се простира кално мочурище. Безброй локви и глинести сектори сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и рискова... Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите... скоро ще оросят пътеката... “, написа във фейсбук унищожената Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след гибелта на Милен.

Двамата с журналиста са били щастливо влюбени от към 2 години. В деня, в който дрогираният Кристиан Николов умъртви на пътя Цветков, той е пътувал от жилището на обичаната си жена към своя, с цел да си вземе костюм. Милена научила за гибелта му от неговия преносим компютър, който стоял включен на масата в нейния дом. Няколко дни след нещастието един от околните хора на тв водещия – репортерът Даниел Петканов, разкри, че пред него Милен е споделял, че желае да има трето дете, евентуално от последната си огромна обич – нумероложката Милена, написа Ретро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР