Месец след онлайн премиерата на изцяло новото BRONCO, което дебютира под

...
Месец след онлайн премиерата на изцяло
новото BRONCO, което дебютира под
Коментари Харесай

Новото BRONCO с повече от 165 000 онлайн заявки

Месец след онлайн премиерата на изцяло новото BRONCO, което дебютира под формата на ново семейство и нова марка, Ford разгласи, че в компанията са постъпили повече от 165 000 онлайн поръчки с депозит от по 100 $ за покупката на възродената легенда.

От Ford споделят, че за първите 48 часа след онлайн премиерата на новото BRONCO, сайтът на марката- www.ford.com, е бил посетен за допълнителна информация и резервации от повече от 5.4 милиона индивида. Ден след представянето на новото потомство на всъдехода, цялата пилотна лимитирана серия First Edition (7000 единици) на Bronco Sport, BRONCO с две и четири порти, са били непокътнати.

Новото BRONCO, което дава обещание изключително пътно държание на базова цена от 29 995 щатски $, ще се предлага в три основни версии- с две порти, първата в историята на емблемата четириврата комбинация и Bronco Sport.



BRONCO ще се предлага с високоефективни EcoBoost мотори, особено офроуд окачване с опция за атакуване на склонове и водни трудности, повече от 200 особено създадени допълнителни елемента за персонализация и допълнителна функционалност, както и с уникалната за сегмента 7-степенна (6+1) ръчна предавателна кутия. По-голямата част от версиите на дву- и четиривратите версии на BRONCO идват с модулен таван, елементите на който могат да се разкачат и да се приберат на борда, както и с делими порти.

4х4 системата (базова и 4х4) за задвижване на , която е налична при всички модификации, предлага избор от до 7 особено конфигурирани режима на работа, включително Normal, Eco, Sport, Slippery и Sand, както и Baja, Mud/Ruts и Rock Crawl в офроуд режим.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР