Месец след обявяването на изцяло новите Unlimited мобилни планове Vivacom

...
Месец след обявяването на изцяло новите Unlimited мобилни планове Vivacom
Коментари Харесай

Unlimited Space by Vivacom - свят на неограничени възможности

Месец след оповестяването на напълно новите Unlimited мобилни проекти Vivacom показва съвременна арт апаратура - Unlimited space by Vivacom.

За нейната идея и неограничените мобилни цени беседваме с Желяз Кольовски, шеф Маркетингови връзки в телекома.



- Представихте специфична Aрт апаратура “Unlimited space by Vivacom ” по отношение на стартирането на новите неограничени мобилни проекти. Какво съставлява инсталацията?

Артистичен прочит на нещо, което и ние, и потребителите споделяме като виждане за света  към нас - „ Той е цялостен с неограничени благоприятни условия. В него можеш да бъдеш доста повече от един облик, един етикет, който някой някъде ти поставя… зависи единствено от теб дали ще направиш тази дребна, само че смела крачка, с цел да видиш себе си по друг метод в един свят без ограничавания “. Да, в тази ситуация, вратата за този свят е Unlimited Space by Vivacom, само че може да е на всички места към теб. Независимо през коя врата ще минеш. Само би трябвало да се огледаш, да държиш очите и сърцето си необятно отворени. 

- Къде и по кое време може да се посети?

Открихме обиколката на Unlimited Space by Vivacom в София, където имаше извънредно огромен интерес от страна на посетителите и получихме доста положителни мнения от тях. След това зарадвахме жителите и гостите на Пловдив. А огромният финал  ще бъде  сред 27 и 30 октомври в Mall Galleria в Бургас. Каним всички хора, които желаят да се потопят в свят без ограничавания, да посетят Unlimited Space by Vivacom, като могат да вземат участие и в игра за продобиване на един от три смарт телефона iPhone 14.

- Какво ви предизвика да реализирате тази Инфинити стая? 

В Unlimited проектите сме си сложили една съществена цел - да дадем в действителност неограничени благоприятни условия за връзка на всички. Затова те включват  неограничени минути, SMS-и, мегабайти в България и достъп до 5G мрежата на Vivacom за потребителите във всички ценови категории. Но като компания, същински насочена към потребителското преживяване, оставяме  избора кое е най-хубавото за потребителя в неговите лични ръце, с цел да реши кой проект пасва най-добре на метода му на живот и персоналните му потребности.  Инсталацията „ Unlimited Space by Vivacom “ е  сходно потребителско преживяване, в което човек самичък прави крачката вътре, избира коя своя версия в отраженията му подхожда най-вече и може да я показа с целия свят с мобилното си устройство Неограничени благоприятни условия да споделиш и кажеш на целия свят това, което харесваш тъкмо ти. 

- Как успявате да споделяте посланията на марката и вашите артикули и услуги към младите генерации?

Опитваме се да сме там, където са и те, без значение дали става въпрос за онлайн или офлайн среда, само че по-важното е, че се стремим всяко едно взаимоотношение с Vivacom да е по метод, който им носи прелестно и позитивно преживяване. Дали ще е в директния смисъл на думата като съответната Арт апаратура или взаимодействайки с наш артикул или услуга, опитваме се постоянно да е бързо, елементарно, прелестно и в действителност удовлетворяващо.  Изключително значима за нас е и връзката в цифровите медии и обществени мрежи, като най-прекия метод да имаме двупосочна връзка с младите генерации - не да им приказваме назидателно информативно, а да водим същински разговор, преживяване и взаимна интеракция. Следваме простата формула - да сме там където са и те, в действителност да си приказваме с тях, а не на тях и каквото да вършим постоянно да бъде съвременно, друго, позитивно… Точно като тях.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР