"Мерцедес ML" изгоря при мистериозни обстоятелства в сунгурларското село Черница.

...
"Мерцедес ML" изгоря при мистериозни обстоятелства в сунгурларското село Черница.
Коментари Харесай

Строг, но справедлив кмет в Сунгурларско стана жертва на огнена вендета

"Мерцедес ML " изгоря при мистериозни условия в сунгурларското село Черница. Джипът ML бил паркиран в селото, когато малко след 3 часа през нощта на 5 януари се чул заплашителен екот.

Собственикът и съседи изскочили на открито и видели огнената буря. Подаден е сигнал на тел. 112, на място дошъл един противопожарен екип, който потушил пламъците, само че автомобилът е изгорен на цяло.

Причините за пожара, както и цената на нанесените вреди са в развой на изясняване. Назначени са две експертизи – пожаро-техническа и авто-техническа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Собственикът на изгорялото возило е благосъстоятелност на кмета на селото Атанас Думанов, написа Флагман.бг.



"Когато ги видях, помислих, че някоя къща в съседство се е запалила. След това видях, че е моята кола. Нищо не бях чул, спях надълбоко. Имам джипа от 2 месеца, още не му се бях нарадвал, 100 % някой ми направи мръсно. През деня обикаляхме по задания до Сунгурларе и Лозарево, беше заредена до горе с бензин, само че всичко изгоря ", разяснява Атанас Думанов.

Той е безапелационен става въпрос за тенденциозен палеж, защото в селото му се носи славата на непоколебим, само че обективен властник.

"Нямам точни и съответни съмнения, само че кой кмет няма врагове. Аз върша доста постоянно забележки на чиновниците, изключително за чистотата в селото и някой неприятел реши да ми отмъсти ", счита Думанов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР