Меркурий приключва ретроградното си движение. През последните няколко седмици имахме ...

Меркурий приключва ретроградното си движение. През последните няколко седмици имахме

Любовен хороскоп за 18 – 24 октомври

Меркурий завършва ретроградното си движение. През финалните няколко седмици имахме опцията да помислим много върху взаимоотношенията си. Възможно е даже да сме минали през конфликтни положения с предпочитания човек. Хубавото е, че в този момент нещата могат да бъдат поправени, с помощта на Юпитер.

Не забравяйте, че всеки дисбаланс в любовната връзка може да докара до битка за власт сред вас и вашия евентуален или сегашен сътрудник . Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.Овен

Меркурий е назадничав във вашия бранш на връзките от края на септември, което може да е довело до някои спорове и недоразумения с половинката ви. Хубавото е, че тази седмица завършва неговото ретроградно движение и ще бъде доста по- просто да върнете салдото посред ви. Тази седмица ни чака и пълнолуние, ще напомни на необвързаните, че в действителност не е по никакъв начин лошо да нямаш половинка до себе си, тъй като имаш цялостната независимост да се съобразяваш единствено със себе си. Не сте отчаяни, че не сте във връзка и това е прелестно .

Източник: az-jenata.bg