Mercedes S-Klasse W221 е една от най-познатите лимузини в света

...
Mercedes S-Klasse W221 е една от най-познатите лимузини в света
Коментари Харесай

Mercedes S63 Brabus Maybach V12 или как да развалим една S-Klasse

Mercedes S-Klasse W221 е една от най-познатите лимузини в света и предстоящо има доста почитатели в другите елементи на планетата ни. Всеки от тях е с друг усет и някои избират истинската визия на седана, до момента в който други пък разчитат на тунинг компании или личните си умения, с цел да подобрят визията на своята кола.

Именно подобен случай следим в Белгия, където лимузината е получила някои неуместни „ усъвършенствания “ и елементарно попада в групата „ Shitty Car Mods” в обществената мрежа Reddit.
`Mercedes

Започвайки с емблемите в задната част на лимузината, те разказват няколко модификации на S-Klasse, в това число S63 AMG, S65 V12 Biturbo, Brabus и даже Maybach. Честно да си признаем не можем да преценим коя от тях е същинска, само че пък бихме прочели вашите догатки в мненията.

За допълнение, лимузината е получила редица лъскави лайстни към стоповете, фугите на багажника и вратите, броните, калниците и дифузьора, както и някои контрастни зелени акценти.
`Mercedes

Промените не престават с прибавянето на четири нови накрайника в междинната част на бронята, два от които по-напред от другите, а с цел да бъде приключена генерацията, още два накрайника се подават под задната врата в жанр G63 AMG.

За свършек ще отбележим дребния спойлер, лъскавата антена вид „ акула “ и несъмнено поръчковия номер, превода на който ще оставим на вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР