Mercedes показа първите тийзъри на грандиозен проект, създаден с фронтмена

...
Mercedes показа първите тийзъри на грандиозен проект, създаден с фронтмена
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Mercedes пуска спортен автомобил в стил G-Klasse

Mercedes сподели първите тийзъри на величествен план, основан с фронтмена на The Black Eyed Peas Уилям Адамс. Този музикант е прочут под псевдонима will.i.am, а в този момент е и в ролята на помощник на марката AMG.

Премиерата на концептуалното купе ще се състои на 5 май, само че още в този момент можем да разгледаме главните характерности на тази разработка. Най-необичайното в тази кола е, че това е транспортно средство от вида спорткар, само че в стила на грубия всъдеход Gelendvagen.

В тийзърите се виждат присъщите кръгли фарове в квадратна рамка, плоската горна част на предните калници и извисяващият се над тях похлупак. Има и нещо общо във формата на въздухозаборниците.
`Невероятно,

А що се отнася до will.i.am, би трябвало да стартираме с обстоятелството, че от септември 2021 година музикантът е бранд дипломат на марката Mercedes-AMG в региона на електрическите транспортни средства.

В същото време, апропо, Mercedes към този момент демонстрираха електрическия Gelendvagen. Е, в тази ситуация, като пълновръстен създател на плана на новата идея е посочен рапърът, като даже към този момент има и уебсайт will.i.AMG.

`Невероятно,

Към момента циркулират четири версии за това какъв невиждан звяр стои пред нас. Първо: това е чисто пробна разработка, основана единствено за изложения. Второ, този план планува идващото потомство на AMG GT. Трето, това е първият взор към бъдещото купе E-Klasse. Четвърто: това ще бъде новото AMG GT купе с четири порти.

Идеята за офроуд купе с ъгловати форми и кръгли фарове припомня на Project Maybach, показан предишния декември. Тази идея също е основана в съдействие със звезда - Върджил Абло, креативен шеф на Louis Vuitton, който умря ненадейно малко преди премиерата на тази разработка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР