Mercedes планира да разшири своята EQ серия, съставена изцяло от

...
Mercedes планира да разшири своята EQ серия, съставена изцяло от
Коментари Харесай

Mercedes ще се бори с Tesla Model 3, но най-рано след 2 години

Mercedes възнамерява да разшири своята EQ серия, формирана напълно от електрически коли, като покаже модел в един от най-популярните сегменти, този на компактните седани. В момента водач в света на електрическите коли там е Tesla Model 3, само че от BMW към този момент показаха заслужен противник в лицето на i4, а от Polestar ще се пробват да се включат в конкуренцията с Polestar 2.
`Mercedes

През 2024 година този сегмент ще се снабди с още един забавен участник, евентуално с името EQC. Електрическият еквивалент на C-Klasse ще бъде показан най-рано през 2024 година, разкриват от немската компания. Той евентуално ще бъде издигнат на напълно нова платформа, която ще дебютира дружно с него и ще служи за моделите от този клас.
`Mercedes

Новият EQC седан ще заимства технологии от концепта EQXX, което значи, че евентуално ще забележим заоблени форми за по-добра аеродинамичност. Към момента единствената опция от марката Mercedes в този клас е C300e plug-in hybrid или по-големият EQE, който дебютира през миналата година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР