Mercedes-Benz разпространи първата официална информация за новото попъление в семейството

...
Mercedes-Benz разпространи първата официална информация за новото попъление в семейството
Коментари Харесай

Електрическият седемместен Mercedes-Benz EQS SUV дебютира в три основни версии

Mercedes-Benz популяризира първата публична информация за новото попъление в фамилията си напълно електрически автомобили- EQS SUV.

От Mercedes-Benz анонсират, че EQS SUV ще предложи на бъдещите си притежатели съвременни софтуерни решения, шир и разкош, на които ще могат да се насладят до седем индивида по едно и също време.

Mercedes-Benz EQS SUV е с основин габарити дължина 5125 мм, широчина 1959 мм и височина от 1718 мм, а междуосието на електрическия автомобил е 3210 мм.

Базовата версия на Mercedes-Benz EQS SUV е EQS 450+, като тук задвижването се реализира посредством задните колела. Мощността на тази трансформация е 360 конски сили, а въртящият миг е 568 Нм.

Следващата стъпка в модификационното портфолио на електричесикя SUV модел е EQS 450 4MATIC, като тук мощността още веднъж е 360 конски сили, само че въртящият
момент е 800 Нм, а задвижващи са и четирите колела.

Топ-предложението EQS 580 4MATIC дава обещание мощ от 544 конски сили, въртящ миг от 858 Нм и още веднъж задвижване на четирите колела.

От Mercedes-Benz анонсират, че всяка една от версиите на EQS SUV може да се зарежда на бърза станция с до 200 kW.

В взаимозависимост от експлоатационните условия, свободният пробег, който дава обещание електрическия автомобил варира от 507 до 660 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР