Mercedes-Benz разпространи информация за любопитен и реализиран от екипа на компанията проект

...
Mercedes-Benz разпространи информация за
любопитен и реализиран от екипа на
компанията проект
Коментари Харесай

Mercedes-Benz превърна електромобила EQC в офроуд чудовище

Mercedes-Benz популяризира информация за любопитен и осъществен от екипа на компанията план по темата електрическа подвижност в офроуд условия. "Донорът " тук е 100% електрическия модел EQC (EQC 400 4MATIC), а крайният резултат е истинско страшилище, което е в положение да предложи забележителна подвижност извън стандартните пътища.

Mercedes-Benz EQC 4x4² е дело на същия екип, който разработи E 400 All-Terrain 4x4², и идва с цялостно трансформирано окачване, напълно нова конфигурация гуми и джанти, увеличено до 293 мм разстояние от пътя (140 мм стандартно), възможност за атакуване на водни препятствия с дълбочина от 400 мм (250 мм стандартно), увеличени ъгъли на офанзива в предната и задната част, и други.

EQC 4x4² е с 20 сантиметра по-висок в сравнение със серийната си версия, веждите на калниците прибавят към 10 сантиметра в ширината на купето, а звукът на задвижващата система е специално конфигуриран въз основата на позицията на педала на газта, скоростта на придвижване и работата на системата за регениране на енергията.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР