Mercedes-Benz публикува първите тийзъри от новото поколение на C-Klasse. Единият

...
Mercedes-Benz публикува първите тийзъри от новото поколение на C-Klasse. Единият
Коментари Харесай

Новата C-Klasse на Mercedes-Benz идва след седмица

Mercedes-Benz разгласява първите тийзъри от новото потомство на C-Klasse. Единият от тях демонстрира фара на седана, а на другия се виждат силуетите на седана и високопроходимото комби All-Terrain. Освен това марката от Щутгарт разкри и датата на премиерата на новата C-Klasse. Тя ще се състои на 23 февруари.

На фотографията с фара на автомобила се вижда, че оптиката на C-Klasse ще разполага със системата Digital Light, показана за първи път в новата S-Klasse и електрическия седан EQS. Интелигентната система употребява специфични холографски лещи, които се въртят с 2000 оборота в минута и е в положение да изкарва пред лидера предупредителни знаци за пътната конюнктура.
 Новата C-Klasse на Mercedes-Benz идва след седмица

Дали обаче новата C-Klasse ще получи сигурно тази алтернатива, ще стане известно след седмица. Във другия тийзър Mercedes-Benz сподели силуетите на седана и комбито All-Terrain - нова версия, която ще се причисли към фамилията. Въз основа на изображението, можем да кажем, че новата C-Klasse с нараснала проходимост ще има релативно висок луфт.

В допълнение към тази версия и седана, гамата ще включва още обичайните комби, купе и кабриолет. Фото шпионите към този момент съумяха да разкрият външния тип на модела, който е претърпял еволюционни промени, както в интериора, по този начин и в екстериора. Те ще са в стила на новата S-Klasse.
 Новата C-Klasse на Mercedes-Benz идва след седмица

Автомобилът ще получи сходен дизайн на централната подпора с съвсем квадратен огромен екран на мултимедийната система MBUX и най-малко аналогови бутони, волан с двойни спици и цифрови принадлежности пред лидера. В допълнение, S-класата ще показа с новата C-Klasse и усъвършенствания си автопилот, асистента за паркиране и други високотехнологични помощници.

Гамата от мотори ще включва единствено електрифицирани четирицилиндрови мотори. В базовата версия те ще бъдат допълнени с 48-волтов стартер-генератор, а по-скъпите разновидности ще могат да зареждат батериите си от битовата ел. мрежа. Както към този момент споменахме, премиерата на компактното семейство C-Klasse ще се състои на 23 февруари, а до края на годината немската марка може да показа и наточените версии на моделите.
 Новата C-Klasse на Mercedes-Benz идва след седмица

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР