Mercedes-Benz публикува първите официални видео материали на двете си основни премиери на

...
Mercedes-Benz публикува първите официални
видео материали на двете си основни
премиери на
Коментари Харесай

Автосалон Пекин 2018: Mercedes с луксозен SUV седан и дълга A-Class

Mercedes-Benz разгласява първите официални видео материали на двете си основни премиери на интернационалното ревю в Пекин- тематично създаденият за Китай футуристичен концептуален модел Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury и специфичната дълга версия на новото потомство A-Class- A-Class L Sport Sedan.

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, който представлява първокласен SUV седан, е с основни габарити дължина 5260 мм, широчина 2110 мм и височина 1764 мм, а задвижването му е изцяло електрическо. Интегрираните електрически мотори са четири, а общата им мощ е 750 консик сили. Батерийният блок на концепцията е с потенциал от 80 kWh, което е задоволително за изминаването на повече от 500 километра с един заряд, като максималната скорост на придвижване може да достигне 250 км/ч.



За A-Class L Sport Sedan, който е създаден само за китайския пазар и ще се създава на местно равнище, от Mercedes-Benz разясняват, че ще предложи впечатляващ интериорен простор, както за лидера и пътника отпред, по този начин и за пасажерите на задните седалки и ще включва новата MBUX инфо-комуникационна и мултимедийна система.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР