Mercedes-Benz представи нов флагмански електрически кросоувър, наречен EQS SUV с

...
Mercedes-Benz представи нов флагмански електрически кросоувър, наречен EQS SUV с
Коментари Харесай

Mercedes представи своя конкурент на Tesla Model X

Mercedes-Benz показа нов флагмански електрически кросоувър, наименуван EQS SUV с триредов интериор. Моделът, който ще се създава всеобщо в Съединени американски щати, ще се конкурира с Tesla Model X.

Новият кросоувър Mercedes EQS SUV е основан на седана EQS, който дебютира през април предходната година. В главната трансформация, под обозначението " 450+ ", кросоувърът е оборудван с индивидуален електродвигател на задната ос, разрастващ 359 к.с. и 568 Нм въртящ миг. " По-старата " версия на 580 4Matic има мотор на всяка от осите, които общо са в положение да развият до 544 к.с. и 858 нютон метра.
 Снимка 571169
Източник:

Батериите разрешават на електрическия кросоувър да измине до 600 километра с едно зареждане. При потребление на специфична бърза система ще отнеме единствено към половин час, с цел да попълните запасите от акумулатори от 10 до 80%. От общоприет домакински контакт, колата ще се презареди за почти 11,5 часа.
 Електромобил на Mercedes измина над 1000 километра с едно зареждане
Електромобил на Mercedes измина над 1000 километра с едно зареждане

Той се е движил със скорост от 140 километра в час по автомагистралата

В кабината на кросоувъра, както и в тази ситуация на седана, информационно-развлекателният комплекс MBUX Hyperscreen е конфигуриран с голям 56-инчов екран по цялата широчина на предния панел. Той съчетава три екрана: 12,3-инчов виртуален инструментален клъстер, 17-инчов мултимедиен сензорен екран и различен 12,3-инчов екран за пасажера начело.
 Снимка 571170
Източник:

Стандартното съоръжение включва въздушно окачване с адаптивни амортисьори, избор на режим на шофиране и изцяло управляемо шаси с 10-градусови кормила за усъвършенствана пъргавост при ниска скорост и непоклатимост при висока скорост.

Освен това оборудването планува адаптивен круиз надзор, система за автоматизирано задържане на автомобила в заетата лента, наблюдаване на мъртвите зони, както и други модерни електронни " асистанти ".
 Снимка 571171
Източник:

Цените на новия SUV Mercedes-Benz EQS към момента не са оповестени. Предполага се, че кросоувърът ще бъде покрай цената на седана EQS, чиито цени стартират от $102 хиляди. За съпоставяне, Tesla Model X в Съединени американски щати коства минимум 115 хиляди $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР