Mercedes-Benz обяви, че произведените представители на лансираният през 1979 година G-Class са

...
Mercedes-Benz обяви, че произведените
представители на лансираният през 1979
година G-Class са
Коментари Харесай

Mercedes-Benz G-Class: 400 000 и продължават

Mercedes-Benz разгласи, че произведените представители на лансираният през 1979 година G-Class са достигнали границата от 400 000 единици. Юбилейният представител на легендарната офроуд машина е червен Mercedes-Benz G 400 d, предопределен за клиент от Рейнланд, който е сериозен почитател на марката и автомобила, и може да се похвали с около 20 негови представителя.

"Изключиелно сме горди от производството на 400 000 от тези офроуд автомобили ", разяснява Емерих Шилер, директор на подразделението Off-Road Vehicles и изпълнителен шеф на Mercedes-Benz G GmbH.

"Бих желал да благодаря на нашите лоялни клиенти и почитатели, както и на служителите ни- включително нашите производствени сътрудници в Грац- Magna Steyr ". "Към момента, търсенето надминава доста наличните производствени благоприятни условия. Вече пишем следващата глава в тази сполучлива история: електрифицираме тази серия, с цел да може G-Class да има бъдеще с нулеви излъчвания, което ще подсигурява бъдеще на нашата икона ".

През годините, Mercedes G-Class може да се похвали с голям брой специфични версии, някои от най-впечатляващите от които са специалната му версия Popemobile, G 55 AMG Kompressor, G 500 4x4², Mercedes-Maybach G 650 Landaulet и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР