Mercedes-Benz обяви, че през тази година компанията започва изграждането на

...
Mercedes-Benz обяви, че през тази година компанията започва изграждането на
Коментари Харесай

Mercedes-Benz стартира изграждането на собствена мрежа за зареждане на електромобили

Mercedes-Benz разгласи, че през тази година компанията стартира построяването на лична инфраструктура за зареждане на електрически автомобили.

Предвижданията на Mercedes-Benz са за създаване на брандирана мрежа зарядни станции с повече от 10 000 точки, която ще бъде налична както в Европа, по този начин и в Северна Америка, Китай и други пазари.

Собствениците на коли Mercedes-Benz ще могат да резервират авансово станция за зареждане на своята електрическа кола, само че от марката споделят, че локациите ще бъдат със свободен достъп и за ползватели на коли от други марки.

Изграждането на зарядната мрежа на Mercedes-Benz ще стартира през тази година с първи местоположения в Съединените Американски Щати и Канада, като станциите ще бъдат позиционирани в съществени градове, покрай съществени пътни артерии, сервизни и търговски центрове, и други.

Плановете на Mercedes-Benz плануват построяването на повече от 400 местоположения с повече от 2500 точки за бързо зареждане в Северна Америка до 2027 година. В това число ще бъдат включени HPC (High-Power Charger) зарядни хъбове с сред 4 и 12, а тук-там и с до 30 точки за зареждане, с потенциал от до 350 kW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР