Mercedes-Benz обяви, че най-новото пазарно предложение на компанията- T-Class, вече

...
Mercedes-Benz обяви, че най-новото пазарно предложение на компанията- T-Class, вече
Коментари Харесай

Новият Mercedes-Benz T-Class : Старт на продажбите

Mercedes-Benz разгласи, че най-новото пазарно предложение на компанията- T-Class, към този момент е разполагаем за поръчка, а неговата дълга версия предлагаща опция за превозването на седем индивида ще бъде стартирана на по-късен стадий.

Базовата цена на модела е избрана на 29 314 евро за версията T 160 с мотор със 102 конски сили и ръчна предавателна кутия, а първите доставки към клиенти се чака да бъдат осъществени през юли.

С началото на пазарното лансиране на , марката предлага за стеснен интервал от време и специфичната пилотна серия T-Class Edition, която идва с увеличено и тематично съоръжение. В оборудването на модификацията, създадена въз основата на равнището на съоръжение Progressive Line, са включени седемстепенна автоматизирана предавателна кутия, цвят металик, 17-цолови алуминиеви джанти, MBUX бордова инфо-комуникационна и мултимедийна система, THERMOTRONIC автоматизирана климатична апаратура и други.

За T-Class от Mercedes-Benz са планували опция за поръчка на няколко спомагателни пакета, включително Technology Package, Winter Package, Mirror Package и Navigation Package.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР