Mercedes-Benz излиза на сцената на дигиталното забавление. За тази цел

...
Mercedes-Benz излиза на сцената на дигиталното забавление. За тази цел
Коментари Харесай

Mercedes със супер дакел на CES

Mercedes-Benz излиза на сцената на цифровото развлечение. За тази цел швабският авто производител си сътрудничи с развлекателната марка " Superplastic ". Двете марки показаха резултата от съдействието си пред аудитория на Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас. Това включва въвеждането на напълно нов воин в " Superplastic " вселената - Super Dachshund.

Той е преосмислянето и героичното алтер его на известна културна икона, „ Климащият дакел “. Култовата фигура красеше арматурните табла и задните лавици на безчет коли по света и в това време изпълваше сърцата на генерации водачи. Супердакелът може да се види в обществените мрежи.

Кулминацията на активирането му на CES е късометражен анимационен филм. Този филм е с присъединяване на супер дакела и измислените " суперпластични " основни герои Джанки и Гугимон. Сюжетът - Janky и Guggimon " заемат " Mercedes-Benz от клон една вечер. Докато потеглят, те откриват кимащото куче в колата. След това тримата се впускат в радостно пътешестване по осветените от луната улици на Ню Йорк. Започва нощно премеждие от драма, гонене и вълшебен галактически кит. Благодарение на въздействието на новооткритите си другари, срамежливият и въздържан четирикрак се трансформира в нова персона през нощта - супер дакелът.



Създаването на непредвидени истории и прекарвания като тази е това, към което двете марки се стремят със своето съдействие. След първичен диалог за допустимо съдействие стана ясно, че кимащото куче е идеалният основен воин за тяхната история. Защото хората по целия свят обичат да персонализират колите си и шофирането си. И тъкмо като транспортните средства, тази потребност става все по-дигитална.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР