Mercedes-Benz анонсира новата специална версия на C-Class Estate- All-Terrain, за която

...
Mercedes-Benz анонсира новата специална версия
на C-Class Estate- All-Terrain, за която
Коментари Харесай

Mercedes-Benz показа C-Class Estate All-Terrain

Mercedes-Benz анонсира новата специфична версия на C-Class Estate- All-Terrain, за която от марката коментират, че е създадена за тези от клиентите на марката, които считат, че класическите комбита не са подобаващи за пътувания отвън пътя, а SUV моделите са прекалено извисени над него.

Mercedes-Benz C-Class Estate All-Terrain се отличава със стандортното си осъществяване със система за задвижване на четирите колела 4MATIC, с два авансово конфигурирани офроуд режима на работа, тематично изпълнение на екстериора с спомагателни отбрани, декоративни детайли, по-големи джанти/гуми и други.

Като габарити, Mercedes-Benz C-Class Estate All-Terrain е с 4 мм по-дълъг от общоприетата си комби версия, както и с 21 мм по-широк. Отстоянието на колата от пътя е увеличено с 4 сантиметра, като общата височина на купето към този момент доближава 1494 мм.

All-Terrain версията на Mercedes-Benz C-Class Estate се предлага във версия с бензинов и дизелов двигател, като при избор на първата версия, тя е изпълнена с нов хибридизиран (mild hybrid) четирицилиндров елемент.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР