Mercedes-AMG приведе същността на марката си в крак с най-новите технологии

...
Mercedes-AMG приведе същността на марката си в
крак с най-новите технологии
Коментари Харесай

Mercedes-AMG - E-Class в нов облик

Mercedes-AMG приведе същността на марката си в крак с най-новите технологии и дизайн. И така E-Class стана образно по-ясен от всякога в спортно “облекло ” - при което динамиката на шофиране на мощните модели от Алфалтербах се съчетава със значително повече комфорт при спортния фейслифт.

В допълнение към поръчания спортен “костюм ” на E 63 Sedan и Estate, интериорът също е изцяло освежен. Широкоекранното “пилотско ” табло се мери с 10,25 инчов по диагонал екран в главния модел, докато моделът S има общоприетоо 12,25-инчов екран. В допълнение към фините материали като наппа кожата, новият волан за управление и информационно-развлекателната система MBUX със характерни AMG функционалности и екрани са проектирани да основават специфичен усет AMG.

„ В доста страни MBUX в този момент приказва на клиентите на „ ти “, вместо официалното „ вие “, споделят от Швабия. Според Mercedes-AMG това би трябвало да "засили емоционалната връзка сред клиентите и MBUX като личен асистент ".

4.0-литровият, V8, битурбо мотор в E 63 S 4MATIC + има мощ от 450 кВт / 612 к.с. и максимален въртящ миг от 850 Нм. Основният модел E 63 4MATIC + предлага 420 кВт / 571 к.с. и 750 Нм. Седанът спринтира от 0 до 100 км / ч за 3,4 секунди, а главната версия за 3,5 секунди. Стойностите за комбито са 3,5 и 3,6 секунди. При S-модела максималната скорост може да бъде увеличена от обичайните 250 км / ч на 300 за седана и на 290 км / ч (Т-модел) благодарение на AMG Driver`s Package.

Mercedes-AMG към момента не е оповестява цени за по-спортните модели на E-класата. Очаква се да стартират от към 115 000 евро за базата и 125 000 евро за S-модела, като T-моделът още веднъж прибавя към 3000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР