Mercedes-AMG обяви, че в резултат на сътрудничеството си с Microsoft, играещите новата

...
Mercedes-AMG обяви, че в резултат на
сътрудничеството си с Microsoft, играещите
новата
Коментари Харесай

Mercedes-AMG Project ONE в новата Forza Horizon 5

Mercedes-AMG разгласи, че в следствие на сътрудничеството си с Microsoft, играещите новата Forza Horizon 5, която ще бъде налична на 9 ноември, ще могат да се допрян до хиперреалистичното ръководство на хиперколата на подразделението на Daimler- Project ONE.

От Mercedes-AMG споделят, че виртуалното измерение на ускорението, спирачните параметри, ръководството и даже реакцията на дейната аеродинамика съответстват на тези, които ще предложи финалната версия на действителната хиперкола.

"Mercedes-AMG Project ONE е стеснен на 275 единици за целия свят ", коментира Филип Шимер, ръководител на управителния борд на Mercedes-AMG GmbH. "За нас е удоволствие, че в този момент има перфектен дигитален вид, извънредно във Forza Horizon 5 ".

Project ONE на Mercedes-AMG беше през 2017 година на интернационалното ревю във Франкфурт, като тогава от компанията споделиха, че хиперкарът ще бъде в състояние да измине в чист електрически режим до 25 километра, да се форсира от 0 до 200 км/ч за по-малко от 6 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от над 350 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР