Mercedes AMG GT Coupe бе показано за първи път през

...
Mercedes AMG GT Coupe бе показано за първи път през
Коментари Харесай

Mercedes спира с производството на AMG GT Coupe още през декември

Mercedes AMG GT Coupe бе показано за първи път през 2014 година и дебютира на парижкия автосалон по-късно през същата година. За 7-годишния живот на модела видяхме редица различни версии, последната от които Black Series през изминалата 2020 година. Това бе деветия модел на марката който получи Black Series означенията и както при другите, най-вероятно ще ознаменува края на производството му.
`Mercedes

За това сочи и информация на испанските ни колеги от motor.es, чиито данни разкриват, че последните произведени Mercedes AMG GT Coupe ще напуснат заводите през месец декември тази година. Същата съдба очаква и кабриолета AMG GT, който пък ще отстъпи място на новия SL. Според информацията на изданието, Mercedes вече дори не приема поръчки за AMG GT, поради попълване на всички слотове за производство до края на тази календарна година.
`Mercedes

След като AMG GT Coupe вече няма да се продава, в главите ни изниква въпроса дали от марката ще представят негов морален наследник. Все още няма ясен отговор на този въпрос, но според запознати това едва ли ще се случи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР