Мениджърът ще акцентира върху привличането на кадри и развойния центърУкраинският

...
Мениджърът ще акцентира върху привличането на кадри и развойния центърУкраинският
Коментари Харесай

Денис Юхно оглави DataArt България

Мениджърът ще подчертава върху привличането на фрагменти и развойния център

Украинският специалист Денис Юхно наследи Виктор Андонов на поста изпълнителен шеф на DataArt България

Денис Юхно е новият изпълнителен шеф на DataArt България, оповестиха от компанията, профилирана в разработка на самостоятелни софтуерни решения. Украинският специалист ще заеме мястото на досегашния изпълнителен шеф Виктор Андонов, който се отдръпва от поста, с цел да поеме нови задължения.

Денис Юхно е на 38 години и има богат опит като планов управител, „ delivery “ управител и началник на разнообразни екипи. Завършил е Техническия университет в Харков, Украйна и е работил за компании като Luxoft, KPMG, EPAM Systems и Microsoft.

Основни цели на новия CEO до края на годината ще бъдат развиването на развойния център на DataArt у нас, разрастването на екипа и привличането на ИТ експерти.

„ Продължаваме процеса по наемане, тъй че – всеки, който има предпочитание да работи при нас, дано не се колебае и да кандидатства “, съобщи във връзка назначението си Денис Юхно.
още по тематиката
DataArt е интернационална консултантска компания в региона на технологиите, която проектира, създава и поддържа самостоятелни софтуерни решения за клиенти от разнообразни промишлености.

Развойният център на компанията у нас бе открит през октомври 2016 година, а в световен проект компанията работи от 1997 година, с офиси в 20 местоположения в Съединени американски щати, Европа и Латинска Америка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР