Мениджърът предизвика футболистите на да изкарат без оплаквания натоварения календар

...
Мениджърът предизвика футболистите на да изкарат без оплаквания натоварения календар
Коментари Харесай

Човек може да се депресира, ако погледне календара, заяви Пеп

Мениджърът провокира футболистите на да изкарат без недоволства натоварения календар в европейския футбол през този сезон. Той изясни, че ще бъде елементарно да стартира да се оправдава, само че тимът действително видяно се бори за четири трофея и това би трябвало да служи като мотивация. Сити се приближи до трета купа в Англия за последните четири години след успеха с 3:1 против през вчерашния ден. Така тимът поведе с 10 точки на върха в класирането. В неделя следва мач против, а по-късно Сити играе в Шампионската лига против.

" Може да се депресираш, гледайки календара. Мачовете са извънредно доста. Момчетата се нуждаят от отмора, само че също по този начин са изправени пред огромно и прелестно предизвикателство. Ние особено мислим мач за мач и идващият ни противник е Арсенал. След това ще мислим за Шампионската лига,, Уулвс, Юнайтед и по този начин нататък ", съобщи Гуардиола.

Победата против Евертън бе 17-а поредна за Сити във всички шампионати и тимът стигна до нея без основния състезател през този сезон.
" Ако ще печелим титли тази година, ще ни бъде необходим целият тим. Доволен съм от всички против Евертън, както и тези, които не играха. Те демонстрираха схващане., и Алекс Зинченко бяха на трибуните, само че отново си бяха част от тима ни ", сподели още мениджърът на Сити.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР