Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че изобщо не е

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че изобщо не е
Коментари Харесай

Почетино: Очакванията към Тотнъм се промениха след финала в Шампионската лига

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино съобщи, че въобще не е сюрпризиран от слуховете за бъдещето, защото е изцяло наясно, че резултатите във футбола са най-важни. Аржентинецът обаче увери, че въобще не се тормози от изказванията, че може да загуби работата си.

" Нашето показване не е толкоз положително, колкото можем да реализираме. Това е целият проблем в нашия футболен клуб сега. Разбира се, би трябвало да подобрим резултатите, само че въпреки това слуховете застигат всеки клуб, когато той не побеждава. Това не значи, че в тях има някаква истина. Разбирам този бизнес. Аз съм на 47 години. Защо мислите, че не съм прошарен до момента? Защото не обръщам внимание на всичко това. Единственото, на което обръщам внимание, е да подобрим нашето показване. Дали съм сюрпризиран от слуховете за бъдещето ми? Не. Такъв е футболът. В него постоянно най-важни са резултатите сега.

Очакванията към този клуб се трансформираха след финала в Шампионската лига. Затова обстановката наподобява по-лоша, в сравнение с е. Най-важно е да възвърнем увереността си ", съобщи Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР