Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино ще заложи на голяма част

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино ще заложи на голяма част
Коментари Харесай

Почетино пуска младоци срещу АПОЕЛ

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино ще заложи на огромна част от младоците в състава на “шпорите” за мача от Шампионската лига против АПОЕЛ Никозия в сряда. Мениджърът ще даде отмора на по-голямата част от титулярите си, откакто лондончани към този момент си осигуриха място на осминафиналите в най-престижния клубен шампионат, само че нямат победа в последните си четири срещи във вътрешното състезание.

" Някои играчи ще получат отмора, само че Деле Али ще играе. Той има потребност от това. Казая Стърлинг и Люк Амос упражняват добре и имат вярно отношение към процеса, тъй че заслужават да получат игрово време. Те са качествени футболисти и могат да оказват помощ на тима ни на следващия ден. Нужен ни е халф, необходим ни е и нападател, а Амос и Стърлинг са тъкмо такива ", сподели Почетино.

" След мача против Реал Мадрид се случи нещо с нашата душeвност. Може би се възгордяхме. След мач от сходен диаметър футболистите се нуждаят от малко време, с цел да се концентрират още веднъж. Трябва да си върнем самочувствието ", добави мениджърът на Тотнъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР