Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино получи нужните добри новини, след

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино получи нужните добри новини, след
Коментари Харесай

Най-после: Почетино получи добри новини преди сблъсъка с Челси

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино получи нужните положителни вести, откакто стана ясно, че Лукас Моура, Муса Сисоко и Виктор Уанияма са възобновени от контузиите си и ще могат да вземат присъединяване в идния мач с Челси за Купата на Лигата в четвъртък.

Най-важно е възобновяване на Моура, който ще би трябвало да укрепи офанзивата на отбора, която сега е нежелано състояние след травмите на Хари Кейн и Дели Али и отсъствието на Хюн-мин Сон, който е с националния тим на Република Корея на шампионата на Азия.

" Moussa and Lucas are going to be in contention for tomorrow. " #COYS pic.twitter.com/wsOKYT15lD
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 23, 2019
" Сисоко и Лукас Моура ще бъдат в състава за мача с Челси, до момента в който за Уанияма се надяваме да е подготвен по-скоро за дуела през уикенда ", сподели Почетино на конференция преди гостуването на Челси.

TEAM NEWS:@LucasMoura7 (knee)@MoussaSissoko (groin) @VictorWanyama (knee)

All three players have returned to training.#COYS pic.twitter.com/GdXGPB2HSF
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) January 23, 2019
Въпреки многото контузени и отсъстващи, Почетино съобщи, че е черноглед по отношение на възможностите клубът да притегли нови играчи до края на трансферния прозорец. " Отворен съм към концепцията да притеглим нови играчи. Така бе през лятото, по този начин е и в този момент, само че действителността е, че мъчно можем да вземем някой, който да ни помогне да се подобрим трагично. Но още нищо не се знае ", сподели Почетино.

Тотнъм победи Челси с 1:0 в първия мач сред двата тима от полуфиналите за купата на Лигата и при успеха или тъждество на " Стамфорд Бридж " в четвъртък ще се класира за финала на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР