Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че не би заменил

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че не би заменил
Коментари Харесай

Моуриньо: Не бих заменил Ло Селсо за Бруно Фернандеш

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо призна, че не би заменил полузащитника на “шпорите” Джовани Ло Селсо за звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш.

Лондонският клуб бе любимец за подписа на португалеца от Спортинг (Лисабон) през предишното лято, като се смята, че футболистът даже е уговорил персоналните си условия с тима. В последна сметка обаче двата клуба не доближиха до съглашение и Фернадеш мина в Юнайтед против 68 милиона паунда през януари. В състава на “шпорите” пък дойде Джовани Ло Селсо, който първонаначално дебаркира чартърен за една година по времето на някогашния ментор Маурисио Почетино, а по-късно персонално Моуриньо се е съгласил да направи прехвърлянето му непрекъснат от Бетис.
" I wouldn't swap Lo Celso for ANY player. "

Jose Mourinho when asked about swapping Lo Celso for Bruno Fernandes. #COYS pic.twitter.com/MykcYkVIGF
— Talking THFC (@TalkingTHFC) July 1, 2020 Попитан дали съжалява, че Фернандеш не е в неговия състав, португалският експерт съобщи пред Sky Sports: “Не знам нищо по тази тематика, само че в случай че е правилно и Джовани Ло Селсо е играчът, който е дошъл в Тотнъм вместо Бруно Фернандеш, бих споделил, че не бих заменил Ло Селсо за нито един различен състезател. Не единствено за Бруно, за който и да е не бих го заменил”. Аржентинският полузащитник изпитваше усложнения под управлението на Почетино, само че по-късно се трансформира в основна фигура в състава на Моуриньо.
Jose Mourinho insists he WOULDN'T swap Lo Celso for Man United star Bruno Fernandes https://t.co/sdyd0xFApC
— MailOnline Sport (@MailSport) July 2, 2020 “Когато пристигнах в клуба, той не играеше. Мисля, че единственият мач, в който той беше почнал, бе против Цървена Звезда в Белград в мач от групите на Шампионска лига. Когато дойдох, той направи тъкмо това, което обичам играчите да вършат - потвърди ми се. Никакви детски реакции, никакво плачене, никакво недоволство, без сътрудник и семейство, които да пращат известия до пресата или до обществените медии. Всичко бе единствено сред мен и него. Доказа ми се стъпка по стъпка”, добавя португалският управител. “Работи при доста разнообразни условия, с цел да играе и да се бори до края на сезона, тъй че това, което виждате от Джио в този момент, не е крайният артикул - той е приказен състезател за нас”, приключи Моуриньо. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР