Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отговори на Месут Йозил, който

...
Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо отговори на Месут Йозил, който
Коментари Харесай

Моуриньо: Йозил в "Тотнъм"? Кой му е казал, че го искаме?

Мениджърът на " Тотнъм " Жозе Моуриньо отговори на Месут Йозил, който в понеделник написа, че по-скоро ще се пенсионира, в сравнение с да играе за " шпорите ".

На конференцията преди мача сред " Тотнъм " и " Фулъм ", Специалния бе запитан за думите на Йозил, а португалецът отговори по този начин: " Кой му е споделил, че " Тотнъм " има желанието да го притегля? "

Monday: Mesut Ozil says he would rather retire than play for Spurs.

Tuesday:
— B/R Football (@brfootball)

Моуриньо и Йозил работеха дружно в " Реал " Мадрид в продължение на три години.
Снимка: Reuters
В момента " Тотнъм " се намира на четвърто място във Висшата лига, а " Фулъм " е в зоната на изпадащите. " Шпорите " трябваше да се изправят против " Астън Вила ", само че поради огромния брой инфектирани с ковид при бирмингамци, бе направено разбъркване в програмата.

" Арсенал " се приближи до Топ 10 след трите си следващи победи, при които още веднъж не видяхме Месут Йозил в игра. Още при започване на сезона немският полузащитник бе изваден от Микел Артета от групата на отбора за мачовете в шампионата и Лига Европа.
Снимка: Reuters
Очаква се в случай че не през зимата, то сигурно през лятото, той да си тръгне от " Емиратс ", а интерес към него има от Турция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР