Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо изобщо не остана очарован

...
Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо изобщо не остана очарован
Коментари Харесай

Моуриньо: Сон е голям късметлия, че неговият баща е по-добър човек от Солскяер

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Жозе Моуриньо въобще не остана удивен от изявление на своя сътрудник в Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер след вчерашното дерби сред двата тима в Лондон, приключило 3:1 в интерес на 20-кратните първенци на Англия.

Повод за това стана коментар на норвежеца, в който той атакува Хюн-Мин Сон поради това, че е " измамил " основния съдия и ВАР. Солскяер засяга обстановката при анулирания гол на Единсон Кавани при резултат 0:0 през първото полувреме. Тогава халфът на Юнайтед Скот Мактомини докосна с ръка лицето на корееца, който се строполи на земята. Видеотехнологията и реферът, отговарящ за нея посъветваха основния арбитър Крис Кавана да прегледа обстановката на монитора, след което бе решено, че шотландецът е направил нарушаване и попадението бе анулирано.

" Ако това беше моят наследник и той по този метод лежеше на терена три минути, нуждаейки се от помощта на 10 от своите съотборници, с цел да се изправи, откакто е получил това в лицето, той нямаше да получи храна, тъй като това е срамно ", съобщи Оле в изявлението си след конфликта.

Специалния побърза да отбрани своя подопечен на брифинга си след края на мача по следния метод, нападайки сътрудника си вербално:

" Аз съм доста, доста сюрпризиран, че след коментара, който Оле направи за Сони, вие не ме питате за това. Вече го споделих и на Оле, тъй като се видяхме преди няколко минути. Ако аз бях споделил за някой състезател от различен клуб, че " в случай че това беше мой наследник, той нямаше да получи вечеря ", каква щеше да бъде реакцията? Това е доста, доста тъжно. Тъжно е, че въобще не ме питате за това. Тъжно е, че не притежавате тази почтеност, която е въпрос на морал, с цел да се отнасяте към по същия метод, както и към останалите. Искам единствено да кажа, че Сон е огромен късметлия, че неговият татко е по-добър човек от Оле. Защото мисля, че един татко, какъвто съм и аз, постоянно би трябвало да храни своите деца, без значение какво вършат те. Ако би трябвало да откраднеш, с цел да нахраниш децата си, крадеш. Аз съм доста, доста отчаян. Както споделяме в Португалия, хлябът е самун, а сиренето е сирене. Казах към този момент на Оле какво мисля за неговите мнения ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР