Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте се защити от критиките, че

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте се защити от критиките, че
Коментари Харесай

Конте се заяде с Манчестър Юнайтед: Мой отбор никога не е получавал 6 гола

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте се отбрани от рецензиите, че тимът му играе прекомерно отбранително, макар че разполага с доста качествени атакуващи футболисти. Италианският експерт изясни, че за него най-съществен е резултатът и не желае отборът му да се озове в обстановка да загуби разгромно, намеквайки за провалянето на Манчестър Юнайтед от Манчестър Сити с 3:6. 

“Когато загубите, би трябвало да се оправдавате, а когато печелите, противникът търси оправдания. За мен е значимо да разработя проект, който да сложи футболистите му в най-хубавата допустима обстановка по отношение на техните характерности. В противоположен случай, може да се получи по този начин, че да получите шест, седем или осем гола. В Англия има доста такива образци. В моята кариера обаче в никакъв случай, безусловно в никакъв случай не е ставало сходно нещо ”, съобщи Конте.

“Не обичам да играя намерено и противникът да вкара шест, седем или осем гола. Печелил съм в Англия, печелил съм и в други шампионати, по тази причина считам, че доста хора могат да се учат от мен за футбола ”, сподели още италианският експерт. 

През уикенда Тотнъм отстъпи с 1:3 на Арсенал и заема трето място в Премиър лийг, а през днешния ден ще гостува на Айнтрахт (Франкфурт) в Шампионската лига.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР